Henkilöstö-
johtaminen
kilpailueduksi

Yrityksille, jotka uskovat kestävään liiketoiminnan
kasvuun ja äärettömään inhimilliseen potentiaaliin

Awarium tarjoaa ketterää huippuammattimaista henkilöstöjohtamisen asiantuntijapalvelua kasvuyritysten käyttöön joko interim-palveluna tai erikseen sovittaviin HR-projekteihin.

Awariumin Hardcore HR -palvelu liiketoiminnan kumppaniksi

Osa-aikainen räätälöitävä HR-palvelu kattaa kaikki tarvittavat osa-alueet.

Less is more HR-palvelu täsmällisempään tarpeeseen

Kun yrityksellenne riittää täsmällisemmin suunniteltu huippuosaava HR-palvelu.

Spot on HR -projektipalvelu kehityshankkeisiin

Kun tiedätte, mihin yksittäiseen tai muutamaan teemaan haluatte satsata.

Tervetuloa!

Hyvin suunniteltu henkilöstöjohtamisen kokonaisuus, HR, on yksi yrityksen menestymisen ja kasvun kovista kulmakivistä. Yrityksistä rohkeimmat ymmärtävät kasvun alkuvaiheista lähtien sisällyttää HR:n strategiatyöhön ja johtoryhmän agendalle pysyvästi. Samalla suunnitellaan johtamisen käytännöt, työsuhdeasiat ja lakisääteinen henkilöstöhallinto huippukuntoon liiketoiminnan tavoitteita toteuttavalla tavalla. Yrityksen johto voi hankkia HR:n kokonaisuuden tai sen sovitut osat joustavan kumppanin avulla avaimet käteen -palveluna.

Awarium on syntynyt yrittäjänsä tahdosta rakentaa edelläkäyvän henkilöstöjohtamisen kautta kestävämpää ja tuottavampaa työelämää sekä liiketoimintoja, joissa jossa ihmiset pystyvät enempään kuin uskovatkaan. Palveluillani tuen yritysten johtajia näkemään menestymisen ja kasvun keinot ihmisten ja heidän onnistumisensa mahdollistamisen kautta. Tämä realisoituu konkreettisina tekoina ja on todennettavissa taloudellisena tuloksellisuutena.

Jaana Pullinen, Awariumin perustaja