Awariumin tarina

Yrittäjän polku

Olen lähtöisin Pohjois-Pohjanmaalta yrittäjäperheestä. Olen tehnyt erilaisia töitä siitä lähtien, kun varpaani ulottuivat traktorin polkimille maatilallamme. Työ itsessään, sen merkitys ja erilaiset liiketoiminnot sekä yrittäjyys ovat aina kiinnostaneet minua. Katsantokantani on aina ollut inhimillisyys ja ihmiset liiketoiminnan keskiössä.

Vuodesta 2007 lähtien olen työskennellyt HR-tehtävissä, esihenkilönä ja johtajana hankkien vahvan osaamisen henkilöstöjohtamisesta ja työsuhdeasioista HR-konsultin, -asiantuntijan, -partnerin, -kehityspäällikön ja henkilöstöjohtajan tehtävissä. Olen työskennellyt isommissa yrityksissä asiantuntijana sekä johtoryhmissä HR-roolissa. Olen hankkinut osaamiseni erityisesti henkilöstösuunnittelusta, työsuhdeasioista, yrityskulttuurin kehittämisestä, rekrytoinnista, osaamisen ja esimiestyön kehittämisestä sekä liiketoiminnan kumppanin roolissa toimimisesta.

Olen kauppatieteiden maisteri, valmistunut Helsingin Kauppakorkeakoulusta vuonna 2006. Keskityin opinnoissani henkilöstöjohtamiseen ja organisaatiopsykologiaan. Olen opiskellut myös työntekijäkokemuksen palvelumuotoilua sekä yrittäjän ammattitutkinnon. Lisäksi valmistuin Executive Coachiksi Henley Business Schoolista vuonna 2021.

 

Awariumin synty

Awariumin nimi tulee sanoista ”awake” ja ”aware”, koska yritykseni tavoitteena on valjastaa käyttöön piilevää inhimillistä potentiaalia.

On inhimillistä, että monesti suljemme silmämme meille tärkeimmiltä asioilta. Emme välttämättä tunne niin hyvin itseämme tai omia ajureitamme yritysten johtamisessa. Johtajina, työntekijöinä ja ihmisinä usein kierrämme nykytilan kannalta kriittiset tosiasiat sieltä missä näyttää pehmoisemmalta. Tällöin myös rohkea uudistuminen jää vajaaksi.

Jos olemme aidosti tietoisia ja hereillä, pystymme keskittymään siihen, millä on eniten merkitystä ja suorituksemme nousee uusille tasoille – tämä pätee myös organisaatioihin. Tälle matkalle asiakkaani pääsevät Awariumin kanssa yhteistyössä työtä ja liiketoimintoja kehittämään.